ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός Μπουτάρη: Οι δράστες επικοινώνησαν με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης - Τι του πρότειναν

Ξυλοδαρμός Μπουτάρη: Οι δράστες επικοινώνησαν με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης - Τι του πρότειναν

Γιάννης Μπουτάρης: Μετά την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο (19/05), οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να ρίξουν γέφυρες προς την πλευρά του.

Τουλάχιστον δύο από τους κατηγορούμενους επικοινώνησαν μέσω των δικηγόρων τους με το γραφείο του δημάρχου, ζητώντας να μιλήσουν μαζί του, αναφέρει το voria.gr. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατόν οπότε μετέφεραν τις προτάσεις τους, στους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικηγόρος του 17χρονου κατηγορούμενου εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη, λέγοντας ότι ο πελάτης του είναι διατεθειμένος να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον δήμαρχο.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από την επίθεση

Ο δικηγόρος ενός άλλου εκ των κατηγορουμένων ο οποίος θα δικαστεί σήμερα, επικοινώνησε κι αυτός με το γραφείο δημάρχου και πρότεινε ο πελάτης του να πληρώσει τις ζημίες που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του κ. Μπουτάρη.

mpoutaris5

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από την επίθεση και από τη σημερινή προσέλευση στη δίκη

Σύμφωνα με δημαρχιακή πηγή, ο Γιάννης Μπουτάρης είπε πως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό ώστε να μπορεί ο ίδιος να αποφασίσει καθώς, όπως τόνισε, το αυτοκίνητο είναι περιουσία του δήμου. «Ας απευθυνθεί στον δήμο, ας το πληρώσει κι ας κρίνει το δικαστήριο εάν αυτή η πράξη του μπορεί να συνεκτιμηθεί κατά την έκδοση της ετυμηγορίας» φέρεται να δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων για την επίθεση διεξάγεται σήμερα (23/05), στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (ο τέταρτος, ο 17χρονος, έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς θα δικαστεί τον Οκτώβριο από δικαστήριο ανηλίκων).

mpoutaris11

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της επίθεσης

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»

Survivor 2: Η αδιανόητη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα και η αντίδρασή της

Σχετικές ειδήσεις