ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: 42χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης του

Ρόδος: 42χρονος κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης του

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με 3ετή αναστολή επέβαλε την Παρασκευή (1/6) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 42χρονο από τη Ρόδο, που κρίθηκε ένοχος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης κόρης του.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, ο 42χρονος κρίθηκε ένοχος διότι με ασελγείς χειρονομίες πρόσβαλε βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής, όπου η παθούσα ήταν νεότερη των 12 ετών και συγκεκριμένα σε χρόνο που δεν προσδιορίστηκε πλήρως, πάντως εντός του πρώτου τριμήνου του 2014 δάγκωσε στο λαιμό («πιπιλιά») την ανήλικη θυγατέρα του ηλικίας 5 ετών.

Στις 27 Μαϊου 2015 φέρεται να τη φίλησε στο στόμα και να τη δάγκωσε στο άνω χείλος ενώ επανειλημμένα κατά το έτος 2015 τη δάγκωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Οι ανωτέρω πράξεις του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δεν συνάδουν με τη σχέση πατέρα-θυγατέρας αλλά παραπέμπουν σε ερωτική σχέση, προκαλούν αποστροφή στην ανήλικη, της οποίας προσβάλλεται η αξιοπρέπεια στο πεδίο της γενετήσιας ζωής.

Σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση το παιδί πράγματι έφερε τραύμα στα χείλη, ενώ περαιτέρω η τέλεση της συγκεκριμένης πράξεως επιβεβαιώθηκε από πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχίατρου.

Ο ίδιος, ελαττωμένης αντίληψης τον ως άνω χρόνο, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, κι επεσήμανε ότι πρόκειται για σκευωρία, που έστησε η σύζυγος του προκειμένου να εξασφαλίσει, όπως και πέτυχε, την επιμέλεια του παιδιού.

Ρoή Ειδήσεων