ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Περιστέρι – Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Οι πρώτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της αποθήκης

Φωτιά Περιστέρι – Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Οι πρώτες δηλώσεις του ιδιοκτήτη της αποθήκης

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στο Περιστέρι Τι δηλώνει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας με ηλεκτρικά είδη που τυλίχθηκε στις φλόγες - Εικόνες - ντοκουμέντο από το σημείο

Ρεπορτάζ: Ξένια Γιαννάκου

Πύρινος εφιάλτης στο Περιστέρι. Στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (05/06/2018) σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι νωρίς το απόγευμα κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά. Από τις φλόγες η αποθήκη έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές όμορες κατοικίες.

«Οι κάμερες ασφαλείας θα δείξουν τι συνέβη»

Εμφανώς ταραγμένος από το περιστατικό εμφανίστηκε ο κ. Νίκος Καρώνης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε πως ο πρώτος συναγερμός στην αποθήκη χτύπησε στις 05:00 τα ξημερώματα. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο ίδιος, εκτίμησε πως είχε μπει μία γάτα από την αλάνα που υπάρχει πίσω από το κτήριο.

fotia idioktitis

Ωστόσο, ο δεύτερος συναγερμός που σήμανε στις 05:30 τον θορύβησε. Αμέσως κατευθύνθηκε στο σημείο, όπου είδε ένα πυροσβεστικό όχημα. Σύμφωνα με τον κ. Καρώνη, το πυροσβεστικό όχημα ξέμεινε από νερό. Στη συνέχεια οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν.

Σε ερώτηση αν υποψιάζεται κάτι για τα αίτια της πυρκαγιάς και αν «βλέπει» εμπρησμό, ο ίδιος απάντησε ότι δεν γνωρίζει ακόμα κάτι και ότι οι κάμερες ασφαλείας θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Είμαι πολύ ταραγμένος. Δεν ξέρω τι συνέβη και στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Θα δούμε από τις κάμερες ασφαλείας τι συνέβη» είπε χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Στις φλόγες βιοτεχνία στο Περιστέρι - Κάηκαν σπίτια

Σχετικές ειδήσεις