ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία: «Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου»

Καταγγελία: «Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε Πρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου»

Κατά πολίτη φέρεται να χειροδίκησε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, σύμφωνα με την καταγγελία του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα το θύμα ήταν ο πρόεδρος τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο Απόστολος Γκλέτσος, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα, αλλά ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του από τον χώρο κι έτσι όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.

«Ο δήμαρχος της πόλης Απόστολος Γκλέτσος (…) όχι μόνο εκτόξευε ύβρεις εναντίον των εκπροσώπων μας με την ανοχή της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και με έναν άνευ προηγουμένου τραμπουκισμό προς τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα που παρουσίασε τα προβλήματα άρδευσης, εκτόξευσε απειλές εναντίον του και τελικά χειροδίκησε σε βάρος του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι.

Σχετικές ειδήσεις