ΕΛΛΑΔΑ

Άμφισσα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δολοφόνος της 13χρονης

Άμφισσα: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δολοφόνος της 13χρονης

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα ο 34χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 13χρονη Γιαννούλα στην Άμφισσα

Για μια βδομάδα οι αστυνομικοί είχαν χάσει τα ίχνη του καθώς μετά τον πυροβολισμό και την δολοφονία της 13χρονης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση σε περιοχή που γνώριζε πολύ καλά.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας (11/06) παραδόθηκε μόνος του στους αστυνομικούς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης μετά το φονικό εγκατάλειψε τα πάντα και οπλισμένος φέρεται να κατέφυγε στον ορεινό όγκο της Γκιώνας για να αποφύγει κυρίως όχι τη σύλληψη, αλλά το λιντσάρισμα από τους εξαγριωμένους Ρομά.

Συγγενείς της ανήλικης κοπέλας ορκίστηκαν εκδίκηση μετά το περιστατικό, σπάζοντας αρχικά το κατάστημα που διατηρούσε ο 34χρονος στην Άμφισσα και πυρπολώντας το αυτοκίνητο που βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από το σημείο που έγινε το φονικό. Μετά την κηδεία του κοριτσιού επίσης, έκαψαν λάστιχα και έκλεισαν την ΕΟ Άμφισσας – Λαμίας, χωρίς να γίνουν άλλα επεισόδια.

Πληροφορίες ήθελαν να έχουν επιτεθεί και σε έναν 40χρονο Αλβανό εργάτη που είχε ο 34χρονος στο στάβλο του, ο οποίος την Τρίτη (05/06) το απόγευμα συνελήφθη από τις Αρχές με την κατηγορία της απλής συνέργειας, καθώς ήταν μαζί με το δράστη την ώρα που συνέβη το κακό (χωρίς όμως να έχει συμμετοχή στους πυροβολισμούς).

Ο 40χρονος, όπως είναι ήδη γνωστό, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή και σύμφωνα με το lamiareport.gr οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Επιθυμία των συγγενών της 13χρονης, είναι ο 34χρονος να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το έγκλημα.

Διαβάστε επίσης: Κοτζιάς για Σκοπιανό: Ο Ζάεφ διάλεξε το όνομα - Αυτές ήταν οι δύο επιλογές του

Αυτό θα είναι το νέο ελληνικό κέρμα των 2 ευρώ – Δείτε ποιος θα απεικονίζεται

Σχετικές ειδήσεις