ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα: Συντετριμμένος ο Ολυμπιονίκης

Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα: Συντετριμμένος ο Ολυμπιονίκης

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Παρασκευή (15/06) συγγενείς και φίλοι στην Αναστασία, τη σύζυγο του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (14/06) μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Συντετριμμένος ήταν ο Πύρρος Δήμας μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους: την Ελένη, τον Βίκτωρα, την Μαρία και τον Νικόλα.

Η εξώδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια και στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, βρέθηκε ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πρώην προπονητής του Πύρρου Δήμα Χρήστος Ιακώβου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Ισίδωρος Κούβελος και πολλοί ακόμη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

«Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... Εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...», είχε αναφέρει.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Προσοχή! Ο «Μίνωας» θα σκεπάσει την Αθήνα - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Απρόβλεπτη τροπή στις Πανελλήνιες: Γιατί μηδένισαν το γραπτό 18χρονου στην Κρήτη;

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις