ΕΛΛΑΔΑ

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία: Ποιες ημέρες θα τραβήξουν «χειρόφρενο»

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία: Ποιες ημέρες θα τραβήξουν «χειρόφρενο»

Χωρίς να υπολογίζουν σταλεωφορεία θα κληθούν να κινηθούν οι πολίτες την ερχόμενη εβδομάδα καθώς εξαγγέλθηκαννέες στάσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, εξήγγειλαν στάσεις εργασίας για την ερχόμενη Τρίτη και Πέμπτη, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη (19/06) θα πραγματοποιήσουν στάση από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση την Πέμπτη (21/06), με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ., σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Ο «Μίνωας» σκέπασε την Αθήνα - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία σε λίγες ώρες

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 20χρονος στρατιώτης

Σχετικές ειδήσεις