«Και οι 300 θέλουν πνίξιμο»

Newsbomb

Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης

Επιμέλεια: Κλέλια Γιαρίμογλου

Την οργή και την αγανάκτησή τους για την αστάθεια που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό εκφράζουν μέσω του Newsbomb.gr οι έλληνες πολίτες!

Την ώρα που οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων προσπαθούν να καταλήξουν στο πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του Πρωθυπουργού οι μαρτυρίες των πολιτών καταδεικνύουν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Είμαστε στον πάτο αλλά θέλουν να μας πάνε πιο κάτω»!

Στο ερώτημα γιατί καθυστερεί η διαδικασία της επιλογής Πρωθυπουργού ο κ. Γιώργος απαντά πως «μαγειρεύουν καταστάσεις όπως τους συμφέρει! Θεωρούν πως είναι καλύτερο να έχουμε σκλαβιά 400 χρόνια παρά να κηρυχθεί πτώχευση». Την ίδια στιγμή φανερά απογοητευμένος δηλώνει πως «είμαστε στον πάτο αλλά θέλουν να μας πάνε πιο κάτω»!

Ο κ. Σαράντος δήλωσε πως «οι πολιτικοί συμπεριφέρονται σαν νοικοκυρές και ζυμώνουν».

Την αγανάκτησή του για τα όσα έχουν συμβεί τα οποία πληρώνει ο πολίτης εξέφρασε ο κ. Στέφανος. «Οι πολιτικοί θέλουν να φέρουν τα πράγματα όπως τα θέλουν αυτοί. Εμείς πληρώνουμε για τόσα έκαναν τόσα χρόνια» δήλωσε στο Newsbomb.gr, ενώ μιλάει για «συμφέροντα των πολιτικών».

Την άποψη ότι κανείς δεν είναι κουτός, όπως χαρακτηριστικά είπε, για να αναλάβει μεγάλα βάρη, όπως αυτά του ελληνικού λαού εξέφρασε ένας πολίτης, φανερά εκνευρισμένος.

Με σκληρούς επιθετικούς προσδιορισμούς μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος, ο οποίος χαρακτήρισε κοπρόσκυλα τους πολιτικούς και ανέφερε ότι κανείς δεν νοιάζεται για τη χώρα μας και τους πολίτες της.

Με μία πρόταση αγανάκτησης, μία γυναίκα είπε πως «και οι 300 θέλουν πνίξιμο», ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτε άλλο!

Ωστόσο, μόνο ένας πολίτης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως «θα βάλουν τον καλύτερο για το συμφέρον της Ελλάδας. Αυτοί που θα έρθουν πρέπει να βοηθήσουν την πατρίδα μας» ανέφερε κλείνοντας.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved