ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: «Χτενίζουν» ξανά την τάφρο όπου βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα (pics&vid)

Ραγδαίες εξελίξεις: «Χτενίζουν» ξανά την τάφρο όπου βρέθηκε το κρανίο στην Πρέβεζα (pics&vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, στην τάφρο όπου εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή τμήμα ανθρώπινου κρανίου.

Ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και 8 χρόνια;

Μέχρι στιγμής οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι εθελοντές της ΛΕΚ και της ΕΜΑΚ δεν έχουν εντοπίσει κάποιο εύρημα που να σχετίζεται με την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αποστράγγιση της τάφρου, στην οποία τοποθετήθηκε πλέγμα με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει μια με δύο μέρες, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε βρίσκονται στην περιοχή συνδράμοντας στο έργο των πυροσβεστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος ανήκει σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται απο τον Ιούνιο του 2010 ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο 59χρονος φίλος της που αρνήθηκε ότι γνώριζε το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται, όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr.

Η οικογένειά της νεαρής γυναίκας έδωσε δείγμα dna και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο από τις έρευνες:

Φωτογραφίες: epirus-tv-news.gr

Διαβάστε επίσης: Αστυνομικός Νίκαια: Έτσι μου έκοψαν το αυτί οι Πακιστανοί

Συναγερμός στη ανατολική Μεσόγειο: Η φρεγάτα «Νικηφόρος» μια ανάσα από το τουρκικό «Barbaros»