ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Πειραιάς: Η σιωπή των απαγωγέων του επιχειρηματία που φοβίζει τις Αρχές

Απαγωγή Πειραιάς: Η σιωπή των απαγωγέων του επιχειρηματία που φοβίζει τις Αρχές

Μοιάζει σαν να έχει παγώσει ο χρόνος... στην στιγμή της απαγωγής του επιχειρηματία από τον Πειραιά, αφού δύο 24ωρα μετά, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Το θρίλερ συνεχίζεται για τα οικεία πρόσωπα του επιχειρηματία που έπεσε θύμα αρπαγής έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους στην Πειραϊκή.

Ήταν το πρωί της περασμένης Πέμπτης (26/12/2018), λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, όταν ο 50χρονος άνδρας βγήκε από το σπίτι του.

Τέσσερις άνδρες πρόλαβαν και τον άρπαξαν, πριν εκείνος μπει στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο στην ακτή Θεμιστοκλέους.

Οι άγνωστοι τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Από εκείνη την ώρα, αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι του απαχθέντος.

Περιμένουν τηλεφώνημα των απαγωγέων, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει καλέσει κανείς στο σπίτι του επιχειρηματία αλλά και σε κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς του.

Η σιωπή...των δραστών ανησυχεί τους επιτελείς των Αρχών, καθώς είναι ασυνήθιστο σε τέτοιες περιπτώσεις να μην επικοινωνούν άμεσα οι δράστες με την οικογένεια του θύματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας, στρέφονται κυρίως στο επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε το τελευταίο διάστημα κλείσει σημαντικές συμφωνίες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η απαγωγή οργανώθηκε από άτομα που γνώριζαν καλά το θύμα και τις καθημερινές κινήσεις του.

Η αστυνομία επεξεργάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας οι οποίες αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σημαντικό στοιχείο αποτελούν και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και φίλων του επιχειρηματία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τυχόν ίχνη DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος, είναι ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας, κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, που τροφοδοτεί ναυτιλιακές εταιρείες –κυρίως κρουαζιερόπλοια- με ποτά, πούρα και άλλα είδη.

Είναι πατέρας 3 παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιά: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται χιόνια, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

«Βιβλική καταστροφή» προβλέπουν οι επιστήμονες για την Ελλάδα και είμαστε πάλι απροετοίμαστοι