Κακοκαιρία: «Χειρόφρενο» στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης λόγω χιονιά - Δείτε ποιες ώρες

Newsbomb

Κακοκαιρία: «Χειρόφρενο» στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης λόγω χιονιά - Δείτε ποιες ώρες

Το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τον ΟΑΣΘ για τις μετακινήσεις του θα πρέπει να βρει εναλλακτικό τρόπο

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει μέχρι τις 14:00 η Θεσσαλονίκη. Το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τον ΟΑΣΘ για τις μετακινήσεις του θα πρέπει να βρει εναλλακτικό τρόπο.

Για λόγους ασφαλείας η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει απαγορεύσει στον ΟΑΣΘ να κινήσει τα λεωφορεία του μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και αυτό με την προϋπόθεση ότι τα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση.

«Για λόγους ασφαλείας δεν κινούνται λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη. Εφαρμόζουμε την εντολή για απαγόρευση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας. Μόλις μας δοθεί το πράσινο φως θα είμαστε στο δρόμο για να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό» δήλωσε στο thestival.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, κ. Σάββας Παναγιωτίδης.

Διαψεύδει τον ΟΑΣΘ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Ουδέποτε ήρθαμε σε επικοινωνία με τον ΟΑΣΘ για να απαγορεύσουμε την κυκλοφορία των λεωφορείων. Οι ισχυρισμοί της διοίκησης του Οργανισμού είναι ψευδείς. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε έγγραφο ας το δημοσιεύσουν» δήλωσε στο thestival.gr ο διευθυντής της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved