ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Λαμία: Νεκρή 13χρονη μαθήτρια

ΣΟΚ στη Λαμία: Νεκρή 13χρονη μαθήτρια
EUROKINISSI

Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας που «έσβησε» από τη μία μέρα στην άλλη, χωρίς να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

«Δεν ξέρουμε ακόμα από τι “έφυγε” το παιδί μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εν έτει 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού μιλώντας στο LamiaRerport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου, όπως υποστηρίζουν, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

Το χρονικό της τραγικής ιστορίας

Η 13χρονη μαθήτρια της Β’ τάξης του 6ου Γυμνασίου Λαμίας εισήχθη γύρω στις 5:00' το πρωί της Παρασκευής στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με πόνο στην κοιλιά.

Στις 3:00' περίπου το μεσημέρι αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7:00' το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Στις 9:00' το βράδυ του Σαββάτου το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, με τους γιατρούς να προσπαθούν για μια ώρα να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια επίσημη απάντηση στους γονείς.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το επικρατέστερο σενάριο είναι η 13χρονη να είχε σκωληκοειδίτιδα, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί περιτονίτιδα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξέλιξη της υγείας της ασθενούς.

Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες, που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή η οποία θα γίνει αύριο, Τρίτη με την παρουσία δυο ιατροδικαστών που έχει ορίσει η οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Νέο θρίλερ στον Έβρο: Συνελήφθη Έλληνας στρατιωτικός

Σχετικές ειδήσεις