ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Κατηγορούμενοι 10 αγρότες από το πρώτο 24ωρο των κινητοποιήσεων

Λάρισα: Κατηγορούμενοι 10 αγρότες από το πρώτο 24ωρο των κινητοποιήσεων
Ένα εικοσιτετράωρο μετά την «στρατοπέδευση» εκατοντάδων τρακτέρ απ’ όλη τη Θεσσαλία

Πρωτοφανή γεγονότα λαμβάνουν χώρα στις φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις στο μπλόκο της Νίκαιας, μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την «στρατοπέδευση» εκατοντάδων τρακτέρ απ’ όλη τη Θεσσαλία.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στους αγρότες έχει ήδη φθάσει κλητήριο θέσπισμα πως είναι κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών! Στο έγγραφοι που έφθασε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, διώκονται ήδη 10 αγρότες!

Ο Χρήστος Σιδερόπουλος, γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, σχολιάζοντας την εξέλιξη ανέφερε: «Συμπεριφέρονται σαν να είναι κυβέρνηση του βουνού. αποφασίζουν και διατάζουν. Είναι πρωτοφανές να συμβαίνει αυτό. Δε μας φοβίζουν».

Για το θέμα ήδη έχει προαναγγελθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου στο μπλόκο της Νίκαιας στις 6 το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Πανελλαδική συνάντηση των μπλόκων θέλουν οι αγρότες της Νίκαιας

Στο μεταξύ, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, κατάρτισαν το πλάνο δράσης των επόμενων ημερών Νίκαιας κατά τη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στο χώρο όπου έχουν «στρατοπεδεύσει» εκατοντάδες αγροτικά μηχανήματα έξω από τη Λάρισα.

Το πρώτο μέλημα της συντονιστικής του μπλόκου είναι η ενίσχυσή του και με άλλα τρακτέρ, κάτι που συνέβη σήμερα από αγρότες από τις περιοχές της Αγιάς και της Ελασσόνας.

Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται σύσκεψη φορέων για τη 1 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου στο χώρο του μπλόκου, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν επαφές για μία πανελλαδική συνάντηση όλων των αγροτικών μπλόκων της χώρας.

Αύριο Τετάρτη εξάλλου, στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί νέα συνέλευση στο μπλόκο.

Πηγή: onlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις