ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Τι κρύβει το κινητό του 19χρονου Αλβανού;

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Τι κρύβει το κινητό του 19χρονου Αλβανού;
Έδωσε τους κωδικούς ο 19χρονος Αλβανός

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του.

Την ίδια ώρα αρνήθηκε αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Μάλιστα τόνισε πως όσα κατέθεσαν εναντίον του οι μάρτυρες κατηγορίας έγινε για να επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο. Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Παράλληλα, ο συνήγορος του κάνει λόγο για αίολες κατηγορίες από τη 19χρονη, ενώ ζητά να εξετασθεί από ψυχολόγο.

Σπαρακτική έκκληση από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Έκκληση στους γονείς και τα κορίτσια τους, που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο, να βγουν και να μιλήσουν, απηύθυνε, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (29/01), στην ΕΡΤ.

«Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια» αποκάλυψε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» τόνισε, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια δύο νεαρών, στη Ρόδο.

«Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιοτου κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στα Ίμια: Φωτογραφίες με Τούρκους κομάντος στις βραχονησίδες

«Φιάσκο» ο κατώτατος μισθός: Ψίχουλα οι αυξήσεις - Αυτά είναι τα πραγματικά ποσά

Αποκάλυψη Politico: Ο Τσίπρας ξεπλήρωσε τη διάσωση της Ελλάδας με ξεπούλημα της Μακεδονίας

Σχετικές ειδήσεις