ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη Καλαμάτα: Ατέλειωτος θρήνος στις κηδείες των τριών γυναικών

Έκρηξη Καλαμάτα: Ατέλειωτος θρήνος στις κηδείες των τριών γυναικών
ELEFTHERIAONLINE.GR

Εκατοντάδες Καλαματιανοί σε κλίμα πόνου και οδύνης αποχαιρέτησαν την Τρίτη (5/2) τις 3 γυναίκες, που το βράδυ του εορτασμού της Υπαπαντής έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε ταβέρνα ύστερα από διαρροή και ανάφλεξη αερίου.

Ήταν η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλόνισε τη μεσσηνιακή κοινωνία και το πανελλήνιο.

Στις 14:00 το μεσημέρι έγινε η κηδεία της 53χρονης, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, παρουσία πλήθους κόσμου, στο νεκροταφείο Καλαμάτας. Την άτυχη γυναίκα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με παραδοσιακές στολές, καθώς ήταν στέλεχος του Μορφωτικού και είχε διατελέσει και πρόεδρός του. Τραγικό πρόσωπο στη διαδρομή μέχρι την τελευταία κατοικία ήταν ο σύζυγός της Γρηγόρης, με εμφανή τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια του, από την απέλπιδα προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τις 3 γυναίκες από την κουζίνα.

Στις 15:00 το μεσημέρι, στο ναό της Ανάστασης στην Παραλία, έγινε η κηδεία της 46χρονης μητέρας 4 κοριτσιών, παρουσία πολύ κόσμου. Στη νεκρώσιμη ακολουθία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ μεταξύ των συγγενών που αποχαιρέτησαν την άτυχη Αδαμαντία ήταν και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ξάδελφός της. Παρέστησαν καθηγητές και μαθητές από το Μουσικό Σχολείο, καθώς η μία από τις κόρες της Αδαμαντίας φοιτά στο σχολείο.

Στις 17:00 το απόγευμα, στο νεκροταφείο, έγινε η κηδεία του τρίτου θύματος της έκρηξης. Συγγενείς και αρκετοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να ασπαστούν για τελευταία φορά την 52χρονη Ελένη και να την οδηγήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: «Δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ» – Το μήνυμα του συζύγου της 46χρονης που ραγίζει καρδιές

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που βρήκαν φρικτό θάνατο στην ταβέρνα

Έκρηξη ταβέρνα Καλαμάτα: Το μεγάλο μυστικό που έκρυβε η τραγωδία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.