ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε ποιος είναι ο πραγματικός ταξίαρχος Θεοχάρης (pics+vid)

Δείτε ποιος είναι ο πραγματικός ταξίαρχος Θεοχάρης (pics+vid)

Ταξίαρχος Θεοχάρης: Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη τηλεοπτική ερμηνεία του ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, Στάθη Θεοχάρη, που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή» και τον υποδυόταν ο αείμνηστος ηθοποιός, Γιώργος Βασιλείου.

Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα η τηλεοπτική ηρωική «περσόνα» του αυστηρού αλλά με ήθος αστυνομικού της ΕΛ.ΑΣ. που «μάγεψε» τους τηλεθεατές την περίοδο 1993-2006 με συνολικά 3.093 επεισόδια, προήλθε από ένα υπαρκτό πρόσωπο.

Δείτε στην gallery του Newsbomb.gr ποιος είναι ο πραγματικός ταξίαρχος Θεοχάρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanilife.gr, προτού ξεκινήσει η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου είχε γνωριστεί στην Αθήνα με τον αστυνομικό Χαράλαμπο Θεοχάρη.

Χάρη στην σκηνοθετική ευφυία και ευρηματικότητα του Νίκου Φώσκολου, κρατήθηκε το επίθετο «Θεοχάρης», ενώ το όνομα από «Μπάμπης» άλλαξε σε «Στάθης» και έτσι γεννήθηκε ο τηλεοπτικός ταξίαρχος, ο οποίος οδήγησε τη σειρά «Καλημέρα Ζωή» να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία σε τηλεθέαση, μετά την «Λάμψη».

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης, ο Χαράλαμπος Θεοχάρης, με τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Μέσα από αυτή την ενδιαφέρουσα ιστορία, αποδεικνύεται ότι, η ζωή από μόνη της είναι ένα μεγάλο σενάριο, ο κάθε άνθρωπος έχει μία ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πει, αρκεί να την ακούσεις.

Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, το γεγονός ότι αν ψάξει κανείς την «ιστορία» επιτυχημένων τραγουδιών ή σεναρίων, πίσω από στίχους και σενάρια κρύβεται κάποιες φορές, μία πραγματική και βιωματική ιστορία.

Διαβάστε επίσης:

Στο ψυχιατρείο ο μαθητής που ξυλοφόρτωσε και έστειλε στο νοσοκομείο καθηγητές

Θλίψη στην ελληνική μουσική σκηνή: Πέθανε πασίγνωστος λυράρης (pics)

Προσοχη! Μεγάλη απάτη με κινητά - Το «κόλπο» που παραπλανά τους χρήστες

Σχετικές ειδήσεις