ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Τσακώθηκε με τον αδερφό του και τον πυροβόλησε

Κρήτη: Τσακώθηκε με τον αδερφό του και τον πυροβόλησε
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Οι προσωπικές διαφορές φαίνεται ότι όπλισαν το χέρι ενός 44χρονου, στην Ελιά της Χερσονήσου.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (09/03), όταν ο 44χρονος άνοιξε πυρ προς την αποθήκη μέσα στην οποία γνώριζε ότι βρισκόταν ο 41χρονος αδερφός του.

Aπό τα σκάγια τραυματίστηκε ο 41χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και λίγη ώρα αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (09.03.2019) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 44χρονος ημεδαπός, για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 41χρονου ημεδαπού και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (09.03.2019) το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, ο 44χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών με τον 41χρονο, πυροβόλησε κτίριο αποθήκης, εντός της οποίας βρισκόταν ο 41χρονος με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρησιμοποιηθέν όπλο καθώς κ φυσίγγια.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός (pics)

Νεκροί και οι 157 επιβάτες του Boeing 737 της Ethiopian Airlines

Σχετικές ειδήσεις