ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Νέος Κόσμος: Αυτός είναι ο λόγος που η 44χρονη έριξε το παιδί της στο κενό και αυτοκτόνησε

Τραγωδία Νέος Κόσμος: Αυτός είναι ο λόγος που η 44χρονη έριξε το παιδί της στο κενό και αυτοκτόνησε
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία

Στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 44χρονη μητέρα αποδίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας την αιτία της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, που πριν από 15 μέρες συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το «Βήμα», μαρτυρίες που εντάχθηκαν στον φάκελο της υπόθεσης αναφέρουν ότι η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης μητέρας είχε επιδεινωθεί λίγα 24ωρα πριν το τραγικό συμβάν της 19ης Μαρτίου, όταν και πέταξε την τετράχρονη κόρη της από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου.

Στη σχετική δικογραφία που ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα της οικογενειακής τραγωδίας. Τις συγκλονιστικές εικόνες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

Ακόμα ένα στοιχείο της τραγικής υπόθεσης είναι ότι η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας. Μερικές εβδομάδες πριν το θλιβερό συμβάν η 44χρονη φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Χωρίς να προκύψει οτιδήποτε σχετικό. Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις, η 44χρονη γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το κοριτσάκι.

Μάλιστα ζήτησε την βοήθεια παιδοψυχολόγου που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα. Καθώς κι ότι ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.

Η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους, όπως τουλάχιστον προκύπτει από μαρτυρίες οικείων της. Κι έτσι 4-5 ημέρες αργότερα προχώρησε στην πράξη να ρίξει από το μπαλκόνι την τετράχρονη κόρη της και να βάλει τέρμα στην ζωή της με τον ίδιο τρόπο. Η 44χρονη δεν άφησε οποιοδήποτε χειρόγραφο ή ηλεκτρονικό μήνυμα που να εξηγεί την τραγική επιλογή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ώρα έδειχνε 16:30 το απόγευμα της 19ης Μαρτίου όταν σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για πτώση ατόμου από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη στον Νέο Κόσμο, όπου εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, η 44χρονη μητέρα πέταξε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου το κοριτσάκι της, και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η άτυχη 44χρονη βρήκε ακαριαία θάνατο από την πτώση ενώ το 4,5 ετών αγγελούδι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Τα τελευταία λόγια της μητέρας πριν πετάξει το παιδί της από το μπαλκόνι

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και περαστικοί έγιναν μάρτυρες της ασύλληπτης τραγωδίας, με τη μητέρα να κρατά για μερικά λεπτά το παιδί στο κενό και στη συνέχεια να το πετάει. Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ένας άνδρας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας περιέγραψε τα όσα συγκλονιστικά συνέβησαν στην οδό Κατσαντώνη στο Νέο Κόσμο.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με τον κ. Μαλάκη Δημήτρη, βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας. Οι φωνές της γυναίκας αναστάτωσαν τη γειτονιά και στο σημείο βρέθηκαν και άλλοι περίοικοι.

Η 40χρονη αφού πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο κ. Μαλάκης στο Newsbomb.gr, φαινόταν ήρεμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα που προσπάθησε να εμποδίσει την 40χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι όταν της απευθύνθηκε και προσπάθησε να την παροτρύνει να μην πετάξει το παιδί, εκείνη φέρεται να της απάντησε: «Δεν βλέπεις καλά, δεν κρατάω το παιδί έξω από τα κάγκελα. Φόρα τα γυαλιά σου να δεις καλύτερα».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Νίκος Κοντοσώρος

ΣΟΚ: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ επιχειρηματία - Νεκρή η Έλενα Φανουράκη (pics)

Σχετικές ειδήσεις