ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου – Τα ψυχολογικά, το ξύλο και το αθώο αγγελούδι

Τραγωδία Χαλάνδρι: Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου – Τα ψυχολογικά, το ξύλο και το αθώο αγγελούδι

Τι κρύβεται πίσω από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία – Πώς και γιατί ο 27χρονος σκότωσε το σπλάχνο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε – Τα παιδικά τραύματα, η βία στο σπίτι και η κλεμμένη (;) καραμπίνα

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δρίζος

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (07/04) στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι.

Ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύντροφος του νεαρού, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμά για να δει τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας μέσα ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα, αντικρίζοντας νεκρούς τον τετράχρονο γιο της και δίπλα τον πατέρα του. Οι φωνές της ξεσήκωσαν την περιοχή, με τους γείτονες να τρέχουν να δουν τι συμβαίνει. Όταν αντίκρισαν το νεκρό αγοράκι και τον πατέρα του λύγισαν… κάλεσαν την Αστυνομία η οποία άμεσα έφτασε στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Οι κάτοικοι ωστόσο της περιοχής, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άνθρωπο που είχε έρθει τους τελευταίους μήνες στη γειτονιά και δεν είχε δώσει δικαίωμα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Τι όπλισε όμως το χέρι του παιδοκτόνου; Γιατί σκότωσε το 4χρονο αγγελούδι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε;

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο 27χρονος υπάλληλος Σούπερ Μάρκετ, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το γεγονός που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του πατέρα του από καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα για την οικογένεια του Γ.Ν.

Ο ίδιος φέρεται να ξεσπούσε συνεχώς κατά της μητέρας του και της αδερφής του, τις οποίες ξυλοκοπούσε συνεχώς, ενώ οι καβγάδες στο σπίτι τους ήταν έντονοι.

Σε ηλικία 22 ετών γνωρίζει στην περιοχή του Γέρακα τη σύντροφό του, η οποία είναι καταγωγής Ρομά. Μετά από λίγο καιρό έρχεται στη ζωή ο μικρός Βασιλάκης, το 4χρονο αγγελούδι που δεν πρόλαβε να ζήσει και βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του ανθρώπου που το έφερε στη ζωή.

Όλοι πίστεψαν πως ο ερχομός του παιδιού θα τον ηρεμούσε και τα προβλήματα θα μειώνονταν. Τα πράγματα όμως πήραν εντελώς αντίθετη πορεία. Οι καβγάδες με τη σύντροφό του ήταν συνεχείς, με τον νεαρό να ξυλοφορτώνει σχεδόν καθημερινά τη νεαρή κοπέλα.

Η ίδια δεν αντέχει και φεύγει από το σπίτι. Ο 27χρονος μένει με το παιδί και προσπαθεί μέσω ψυχολογικής υποστήριξης να προχωρήσει στη ζωή. Έπαιρνε μάλιστα και φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη δουλειά αλλά και στο σπίτι.

Οι συγγενείς του όμως γνώριζαν πως τα ψυχολογικά του προβλήματα ήταν τεράστια ενώ δεν έκρυβαν την αγωνία τους μήπως κάνει κάποιο κακό. Κανείς όμως δεν πίστευε ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του είχαν προσπαθήσει να κινήσουν διαδικασίες για εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο μέσω της παρέμβασης εισαγγελέα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

Ο 27χρονος το πρωί της Κυριακής (07/04) πήρε την καραμπίνα – η οποία σύμφωνα με την οικογένειά του ήταν κλεμμένη – σκότωσε το αθώο 4χρονο αγγελούδι του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Η μητέρα του παιδιού αδυνατεί να πιστέψει πως ο Γ.Ν. αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού τους, με την οργή και το πένθος της να είναι αβάσταχτα.

Μαρτυρία γείτονα στο Newsbomb.gr: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ένας πατέρας έκανε κάτι τέτοιο»

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δρίζο, κάτοικος η οποία μένει ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα που εκτυλίχθηκε η τραγωδία αδυνατούσε να πιστέψει πως ο νεαρός σκότωσε το παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Ήταν ήσυχος άνθρωπος. Είχε έρθει πρόσφατα στη γειτονιά και έμενε στο σπίτι μαζί με το μωρό. Δούλευε σε σούπερ μάρκετ και δεν ενοχλούσε κανέναν», είπε η γειτόνισσα εμφανώς σοκαρισμένη.

Στην ερώτηση αν είχε ακούσε καβγάδες ή αν γνώριζε τη μητέρα, τόνισε πως «η μητέρα δεν είχε εμφανιστεί ποτέ. Καβγάδες και φωνές δεν είχαν ακουστεί ποτέ από το σπίτι. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έφτασε ο νεαρός στο σημείο να σκοτώσει το παιδί του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Λύγισαν και οι αστυνομικοί - Ξέσπασαν σε κλάματα

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα.

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρυσαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του ο 27χρονος ο πατέρας του ο οποίος λίγα λεπτά πριν είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Αν και έχουν αντιμετωπίσει πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, οι έμπειροι αστυνομικοί δεν άντεξαν... ξέσπασαν σε λυγμούς και βγήκαν με δάκρυα από το σπίτι, αδυνατώντας να πιστέψουν πώς ένας πατέρας αφαίρεσε τη ζωή από το μόλις 4 ετών αγγελούδι του.

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάκρυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ρωμανός: Ένα βήμα πριν την αποφυλάκισή του - Η κρίσιμη απόφαση του Αρείου Πάγου

Σχετικές ειδήσεις