ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Χαλάνδρι: Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ιστορικό βίας και αυτοκτονιών φαίνεται ότι είχε η οικογένεια του 27χρονου παιδοκτόνου που σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο θείος του 27χρονου δράστη και αυτόχειρα από το Χαλάνδρι - μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ - ανιψιός του είχε καταγωγή από ένα χωριό της Φθιώτιδας. Ο θείος του δράστη και αυτόχειρα επισήμανε, στη συνέχεια, νέα στοιχεία για τη σχέση του 27χρονου με τη μητέρα του.

Ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως όταν ήταν έφηβος κι ενώ ο πατέρας του είχε πεθάνει, εκείνος έδειχνε επιθετική και βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη μητέρα του. Κάποια στιγμή, δε, η μητέρα αναγκάστηκε να αλλάξει κατοικία, τηλεφωνώντας στον συνεντευξιαζόμενο για να του εκμυστηρευτεί όσα είχαν συμβεί. Όταν εκείνος, όμως, τηλεφώνησε μετά από κάποιες μέρες στο σπίτι της οικογένειας, σήκωσε το τηλέφωνο ο 27χρονος που τότε ήταν έφηβος και του μίλησε με άσχημο τρόπο.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, σε όσα ειπώθηκαν από τον θείο του εκλιπόντος 27χρονου είναι το γεγονός ότι ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του είχε αυτοκτονήσει μετά από τσακωμό που είχε με τη σύζυγό του. Ο πατέρας μάλιστα του 27χρονου είχε προειδοποιήσει τον θείο του ότι ανησυχούσε για το εν λόγω περιστατικό.

Την ώρα της εκπομπής, δε, τηλεφώνησε ένα πρόσωπο από την οικογένεια της μητέρας του 27χρονου και ανέφερε πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία όπως είπε ο συνεντευξιαζόμενος αλλά ο θάνατος του παππού οφειλόταν σε εκπυσροκρότηση του όπλου.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Η τελευταία επιθυμία της μάνας - Τι ζήτησε πριν την ταφή γιου και συζύγου

Χαλάνδρι: Ραγίζει καρδιές η μάνα του 4χρονου Βασίλη - «Αυτό που έπαθα να μην το πάθει άλλη μάνα»

Σχετικές ειδήσεις