ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη ΣΟΚ του τραγουδιστή - δραπέτη - Λύγισε on air

Αποκάλυψη ΣΟΚ του τραγουδιστή - δραπέτη - Λύγισε on air
«Μετά ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου... και θα σταματήσω εκεί», αποκάλυψε ο δραπέτης και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η απίστευτη ιστορία του δραπέτη με τα χίλια πρόσωπα, ο οποίος επί 17 χρόνια – μετά την απόδραση του από τις φυλακές Αλικαρνασσού - έκανε ντόλτσε βίτα, τραγούδαγε και έβγαινε στην τηλεόραση σαν παρουσιαστής.

Μετά την τυχαία σύλληψή του στη Ομόνοια, ο 45χρονος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις φυλακές Αλικαρνασσού. Όντας συναισθηματικά φορτισμένος, ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για όλα όσα του καταλογίζουν.

«Το αδίκημα το ξέρετε. Είμαι καταδικασμένος. Δεν νιώθω πως θα πρέπει να δικαιολογηθώ γι' αυτό που μπορεί να έκανα τότε. Πιστεύω πολύ στη δικαιοσύνη. Καλά έκανε και με καταδίκασε. Αυτή είναι η δουλειά της και έτσι έπρεπε να γίνει προς γνώση και συμμόρφωση δική μου. Να μην έμπλεκα με παρέες που δεν έπρεπε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 45χρονος δημοσιογράφος.

«Με έστειλαν στην πιο σκληρή φυλακή. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε αυτό. Σε μία φυλακή που ήταν μόνο βαρυποινίτες. Μιλάμε για μία αρκετά σκληρή περίοδος και όσον αφορά τα θέματα δικαιοσύνης. Πολύ σκληρές ποινές σε πάρα πολύ κόσμο. Με βάζουν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Όταν μπήκα εκεί τις πρώτες τρεις μέρες ήταν όλα καλά. Μετά ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο κι ένα μήνα», συμπλήρωσε ο ίδιος και ξέσπασε σε λυγμούς.

Διαβάστε επίσης:

Ο τραγουδιστής - δραπέτης στο Newsbomb.gr: «Γι’ αυτό δεν επέστρεψα στη φυλακή»

Σύλληψη Έλληνα τραγουδιστή: Από δραπέτης των φυλακών, φίρμα στις πίστες της Αθήνας (pics)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων