ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο τραγουδιστής - δραπέτης στο Newsbomb.gr: «Γι’ αυτό δεν επέστρεψα στη φυλακή»

Ο τραγουδιστής - δραπέτης στο Newsbomb.gr: «Γι’ αυτό δεν επέστρεψα στη φυλακή»
Τι οδήγησε τον 45χρονο να ζει στην παρανομία

Τους λόγους που οδήγησαν τον 45χρονο τραγουδιστή να γίνει δραπέτης εξηγεί στο Newsbomb.gr η δικηγόρος του Γιάννα Παναγοπούλου.

Μόλις έξι μήνες είχαν απομείνει για την αποφυλάκιση του Κ.Γ. όταν αποφάσισε μετά την χορήγηση της πρώτης του άδειας να μην επιστρέψει στις φυλακές.

Έκτοτε, επί 17 ολόκληρα χρόνια, ο τραγουδιστής ζούσε στην παρανομία, μέχρι την περασμένη Πέμπτη (04/04) που συνελήφθη «τυχαία» στην Ομόνοια.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, η δικηγόρος του τραγουδιστή, Γιάννα Παναγοπούλου, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Κ.Γ. αποφάσισε να ζει ως δραπέτης.

«Ήταν μόλις 22 ετών, όπως μας λέει ο ίδιος, σε μια πολύ νεανική ηλικία όταν φυλακίσθηκε. Είχε μια ποινή περίπου τέσσερα έτη κατά συγχώνευση από διάφορα αδικήματα και δεν είχε τη δυνατότητα να εξαγοράσει την ποινή του. Όταν φυλακίσθηκε, δυστυχώς, επειδή βρισκόταν σε μία φυλακή με άσχημες συνθήκες, μέσα στις οποίες είχε κάποιες τραυματικές εμπειρίες και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του όταν του χορηγήθηκε η πρώτη άδεια, αποφάσισε να μην επιστρέψει πίσω στις φυλακές», εξηγεί η κ. Παναγοπούλου.

Ο Κ.Γ. δηλώνει μέσω της δικηγόρου του ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του κι ότι θα έπρεπε να έχει διευθετήσει τις εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη.

Ακούστε τι είπε στο Newsbomb η δικηγόρος του 45χρονου:

Ποιος είναι ο 45χρονος που συνελήφθη

Σε πίστες, γύριζε βίντεο κλιπ κι έκανε το δημοσιογράφο διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού! Για 17 ολόκληρα χρόνια, ζούσε ζωή χαρισάμενη.

Ο 45χρονος τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα την ώρα που καταζητείτο από την ΕΛ.ΑΣ..

Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από έναν συνήθη έλεγχο για την εξακρίβωση στοιχείων ενός 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας ανακάλυψε ότι επρόκειτο για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002 - 2003 όταν κι είχε αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης, όπου κατηγορείτο για υπόθεση απάτης.

Μάλιστα, ο εν λόγω καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της νύχτας.

Αφού έκανε αμέτρητες εμφανίσεις σε πίστες και τηλεόραση, πιάστηκε από τις Αρχές και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του τραγουδιστή:

Η ιστορία του

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη όταν εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου και δήλωνε γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα, για να πείσει τους επιχειρηματίες είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής κι έστειλε λουλούδια στον... εαυτό του και με διάφορες τέτοιες παγαποντιές αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του κι έκανε ζωή... ροκ σταρ, μέχρι που τον ανακάλυψαν.

Η ζωή του μετά την απόδραση

Από τη στιγμή που ο Κ.Γ. δεν επέστρεψε ποτέ από την άδεια που είχε λάβει το 2002 από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομά του και ξεκίνησε τη νέα του ζωή και καριέρα.

Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά κανάλια της περιφέρειας ως δημοσιογράφος, παίρνοντας συνεντεύξεις, έγινε μάνατζερ καλλιτεχνών και δοκίμασε και την τύχη – μάλλον όχι με μεγάλη επιτυχία – στο τραγούδι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις