ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη Έλληνα τραγουδιστή: Από δραπέτης των φυλακών, φίρμα στις πίστες της Αθήνας (pics)

Σύλληψη Έλληνα τραγουδιστή: Από δραπέτης των φυλακών, φίρμα στις πίστες της Αθήνας (pics)
Όλα αυτά τα χρόνια, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο έκανε ανενόχλητος καριέρα τραγουδιστή
PIXABAY

Για 17 ολόκληρα χρόνια, ζούσε... ζωή χαρισάμενη! Μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, συνελήφθη στην Ομόνοια.

Κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος επί 17 ολόκληρα χρόνια ο άντρας με τα χίλια πρόσωπα, που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού και ενώ οι Αρχές τον αναζητούσαν παντού εκείνος έκανε καριέρα στις πίστες!

Όλο αυτό το διάστημα ο 45χρονος βαρυποινίτης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον δημοσιογράφο παρουσιαστή, τον επιχειρηματία και τον συγγενή πολιτικού προσώπου, έκανε δεύτερη φωνή σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, γύριζε βίντεο κλιπ με δικές του επιτυχίες, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές ως... ανταποκριτής διεθνούς ενημερωτικού δικτύου!

Σύμφωνα με την Espresso, ο 45χρονος είχε καταδικαστεί για εκτεταμένες απάτες και εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης ως το 2002.

Όταν του χορηγήθηκε πενθήμερη άδεια, «ξέχασε» να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα. Όμως όλα αυτά τα χρόνια, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο έκανε ανενόχλητος καριέρα τραγουδιστή, έβγαζε βίντεο κλιπ με λαϊκές και ροκ επιτυχίες, ενώ συμμετείχε σε μουσικά σχήματα σε μεγάλα αθηναϊκά κέντρα, δίπλα σε φίρμες.

Η αρχή του τέλους για την καριέρα του ήρθε το απόγευμα της Κυριακής στην Ομόνοια, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996, καθώς εμφανιζόταν σε ξενοδοχεία σε τουριστικές περιοχές του νησιού, υποδυόμενος το γιο γνωστού βουλευτή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες, στους οποίους υποσχόταν ρουσφέτια και προωθήσεις των αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του τραγουδιστή:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Δείτε πόσα λεφτά πήρε η Πάμελα Άντερσον για να εμφανιστεί στο OPEN

Αναδρομικά: Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν από 2.500 έως 25.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις