ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Αυτό είναι το έβδομο θύμα του serial killer Ορέστη (pics)

Κύπρος: Αυτό είναι το έβδομο θύμα του serial killer Ορέστη (pics)

Η γυναίκα εντοπίστηκε την Μεγάλη Πέμπτη νεκρή στο πεδίο βολής της Ορούντας στην Κύπρο, μετά τις υποδείξεις του serial killer «Ορέστη».

Η άτυχη γυναίκα από το Νεπάλ την οποία ο ίδιος ο 35χρονος δράστης, κατονόμασε στις ιδιόχειρες του καταθέσεις ως Κάχτα Άνου, σύμφωνα με ασφαλείς πήγες είναι η κοπέλα που ποζάρει στο φακό, στο λιμάνι Λάρνακας στην Κύπρο.

Δείτε την στη gallery:

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε πηγάδι, στο πεδίο βολής Ξυντούς, κοντά στην Ορούντα, καθ' υπόδειξιν του κατηγορούμενου.

Ο 35χρονος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον άδικο περιορισμό και τον φόνο, καθώς και της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Οι έρευνες και για τις επτά υποθέσεις συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 250 καταθέσεις και αναμένονται άλλες 150. Αναμένεται επίσης να εκδοθούν νέα εντάλματα έρευνας σε οικίες θυμάτων.

Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ο «Ορέστης» φέρεται να δήλωσε πως δεν υπάρχουν άλλα θύματα πέραν των επτά γυναικών για τις οποίες ήδη έχει ομολογήσει.

Διαβάστε επίσης:

Serial killer - Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» κατονόμασε το έβδομο θύμα του