ΕΛΛΑΔΑ

Χριστός Ανέστη Έλληνες και Καλή… Ανάταση σε όλους μας

Χριστός Ανέστη Έλληνες και Καλή… Ανάταση σε όλους μας

Το Newsbomb.gr εύχεται σε όλους τους αναγνώστες το μεγάλο μήνυμα της Αναστάσεως να μαλακώσει τις καρδιές μας και να κλείσει τα αυτιά μας στις σειρήνες της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης.

Μετά από 10 χρόνια βαριάς ύφεσης και μνημονίων η Ελλάδα στάθηκε όρθια, σαν από θαύμα…

Ζήσαμε πιστωτικά γεγονότα, άμεσες και έμμεσες χρεοκοπίες, capital controls, κλειστές τράπεζες, στάσεις πληρωμών, μέχρι και κουρέματα στις καταθέσεις. Μέσα από αυτό τον φαύλο κύκλο της πυραμιδική ύφεσης μάθαμε να κλείνουμε τα αυτιά στο εμπόριο ελπίδας που μας πούλησαν οι περισσότεροι.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας και ανηφόρα μεγάλη. Το «στοίχημα» του ελληνικού λαού είναι πλέον να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός. Να μην συντριβούν οι αξίες, τα ιδανικά, τα ήθη και τα έθιμα αυτού του ευλογημένου τόπου. Μέχρι εδώ τα καταφέραμε…

Θυμηθείτε μόνο τα λόγια του Κώστα Βάρναλη: «...θεριά οι άνθρωποι, δεν μπορούν το φως να το σηκώσουν. Δεν είν’ αλήθεια πιο χρυσή, σαν την αλήθεια της σιωπής. Χίλιες φορές να γεννηθείς, τόσες θα σε σταυρώσουν».

Θυμηθείτε ότι ο τροχός δεν θα γυρίσει μόνος του... θέλει δουλειά πολλή... Όμως όλα γυρίζουν και το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιστρέψουν πάλι εδώ: Ελλάδα... Όλα εδώ ξεκίνησαν κι εδώ θα καταλήξουν!

Ο Χριστός πάνω στον σταυρό του μαρτυρίου είπε: τετέλεσται! Και έτσι ξεκίνησαν όλα. Μην χάνετε το κουράγιο σας. Σταθείτε δίπλα στις οικογένειές σας και περιχαρακώστε την κοινωνική συνοχή και την Εθνική μας αξιοπρέπεια. Η συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr σας εύχεται ολόθερμα Καλή Ανάταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2019: Λαμπρή υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα