ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή εκδρομέων: Προσοχή - Σε ποια σημεία σχηματίζονται μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις

Επιστροφή εκδρομέων: Προσοχή - Σε ποια σημεία σχηματίζονται μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις

Μεγάλες οι καθυστερήσεις με πάνω από 300 μέτρα ουρά των αυτοκινήτων στον Ισθμό της Κορίνθου, μποτιλιάρισμα και στην Αθηνών Λαμίας και επίσης μεγάλη ουρά των αυτοκινήτων στις Αφίδνες.

Μετ’ εμποδίων εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, αφού σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ουρές οχημάτων σχηματίστηκαν στα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό.

Παράλληλα, στα διόδια των Αφιδνών, έχει επίσης σχηματιστεί ουρά.

Νωρίτερα σήμερα, στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέτας, σημειώθηκε μποτιλιάρισμα μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Από τη σύγκρουση, που πραγματοποιήθηκε στις 14:00, δεν υπήρξαν τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές. Όπως έγινε γνωστό τα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από το σημείο της σύγκρουσης και η κυκλοφορία έχει πλέον ομαλοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, πάνω από 130.000 αυτοκίνητα κινήθηκαν προς την Αθήνα από τις εθνικές οδούς και το μεγάλο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα αναμένεται να έρθει την Πρωτομαγιά.

Ανοίγουν τα διόδια

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ανά τακτά διαστήματα ανοίγουν τα διόδια και τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα, για να «ξεμπλοκάρει» η κυκλοφορία. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες στιγμής, η αναμονή στα διόδια ξεπερνάει τα 20 λεπτά, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Αυξημένη αλλά χωρίς προβλήματα είναι η κίνηση και από τη Χαλκιδική αλλά και από την Καβάλα.

Διαβάστε επίσης:

ΧΑΜΟΣ στη Νάξο με το «θηρίο» που έβγαλαν από τη θάλασσα (pics)

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Σερβετάς - Τι συνέβη; (pics)

Σχετικές ειδήσεις