ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο αδελφός της 18χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της: «Προσπάθησα να τη σώσω από την κόλαση»

Συγκλονίζει ο αδελφός της 18χρονης που εξέδιδε ο πατέρας της: «Προσπάθησα να τη σώσω από την κόλαση»
PIXABAY

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του αδελφού της 18χρονης, για την «κόλαση» που ζούσαν τόσο εκείνη όσο και τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

«Η μητέρα μας ήταν ανύπαρκτη και γνώριζε όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι», κατήγγειλε ο άνδρας μιλώντας στο Star και αποκάλυψε ότι προσπάθησε να σώσει την αδελφή του παλαιότερα αλλά δεν τα κατάφερε.

Εξήγησε ότι έφυγε από το σπίτι εξαιτίας της σωματικής και λεκτικής βίας που δεχόταν ο ίδιος και τα αδέλφια του από τον πατέρα τους, αλλά και της παντελούς απουσίας της μητέρας, η οποία δεν έκανε τίποτα για να προστατέψει τα παιδιά της.

Υποστήριξε ότι και οι δύο γονείς του γνώριζαν τι συνέβαινε με την αδελφή του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Χθες Δευτέρα (13/05), ο πατέρας που εξέδιδε την 18χρονη -σήμερα- κόρη του και οι «πελάτες» του οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας.

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά, ο πατέρας αρνήθηκε πως έχει κάτι παράνομο. «Δεν έχω κάνει τίποτα» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η 18χρονη κοπέλα, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, κατέθεσε στον ανακριτή πως είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τρεις εργάτες, γνωστούς του πατέρα της, εν γνώσει των γονιών της και ότι πολλές φορές μετά την ερωτική πράξη της έδιναν μικροποσά.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα. Οι τρεις συλληφθέντες δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία μετά από καταγγελία μέλους της οικογένειας και αμέσως άρχισαν οι Έρευνες που απέδωσαν καρπούς.

Διαβάστε επίσης:

Μυστικές δημοσκοπήσεις 2019: Διαρροή - «βόμβα» για τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Δήλωση – «βόμβα» του Ντάνου για τον Τανιμανίδη

Σχετικές ειδήσεις