ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Σε σοβαρή κατάσταση η 14χρονη (vid)

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Σε σοβαρή κατάσταση η 14χρονη (vid)

Η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή, σύμφωνα με τους γιατρούς

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Παίδων», η 14χρονη που τραυματίστηκε από μηχανή στην Λεωφόρο Σουνίου, στο ύψος του Ribas.

Σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του νοσοκομείου, η 14χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο δεν χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, το ατύχημα συνέβη όταν μια 14χρονη προσπάθησε να διασχίσει την Λεωφόρο Σουνίου και παρασύρθηκε από μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 27 ετών. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αποφύγει μια άλλη έφηβη που διέσχιζε τον δρόμο, κατόρθωσε να μην χτυπήσει το κορίτσι, όμως έπεσε επάνω στην 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακόμη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ατύχημα έγινε όταν μία μηχανή με δύο επιβάτες έπεσε επάνω σε μια γυναίκα, η οποία εκινείτο πεζή.

Το κορίτσι διακομίσθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Παίδων».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» των παιδιών του - Θρήνος για τον αγαπημένο ηθοποιό

Δημήτρης Γραικός: Το τραγικό τέλος και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας του

Σχετικές ειδήσεις