ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στηv 110 ΠΜ στη Λάρισα: Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 2χρονο παιδί της

Τραγωδία στηv 110 ΠΜ στη Λάρισα: Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 2χρονο παιδί της

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο παιδάκι σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (04/06) στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτό που έγινε το πρωί της Τρίτης (04/06) στο χώρο διασποράς της 110 ΠΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα - στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας - έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και χωρίς να το καταλάβει παρέσυρε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της.

Το άτυχο μωρό, αρχικά μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Οι γιατροί όμως ήταν αδύνατον να αποτρέψουν το μοιραίο. Το μωρό είχε ήδη ξεψυχήσει και οι προσπάθειες να το επαναφέρουν δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η τραγωδία βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια, όσο και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κατά πληροφορίες, η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»

Διαβάστε επίσης:

Serial killer – Κύπρος: Εντοπίστηκε και ανασύρεται η τρίτη βαλίτσα θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη

Σχετικές ειδήσεις