ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: Πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή

ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: Πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του και πέθανε στη διαδρομή
Το ταξίδι του 50χρονου ξεκίνησε πρώτο αλλά έμελλε να είναι και το στερνό

Αβάσταχτος πόνος για μία οικογένεια στην Αμαλιάδα, αφού έχασε δύο άτομα μέσα σε μία ημέρα. Παιχνίδι της μοίρας;

Πατέρας και γιος έφυγαν από την ζωή, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια που δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7/2019) πέθανε ο 80χρονος πατέρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο ένας από τους γιους του.

Η κηδεία του πατέρα ήταν αρχικά για σήμερα (3/7/2019) αλλά μετά τον θάνατο του γιου του αναβλήθηκε για να ταφούν μαζί.

Ταξίδι επιστροφής

Τα παιδιά της οικογένειας, δεν μένουν στην Αμαλιάδα, γι αυτό και μόλις ειδοποιήθηκαν για τον θάνατο του πατέρα τους, έβγαλαν εισιτήριο προκειμένου να βρεθούν στην κηδεία.

Ο ένας γιος μένει στο Τορόντο του Καναδά, ο άλλος στην Κύπρο και ο τρίτος γιος (που έφυγε...ξαφνικά) ηλικίας 50 ετών, στη Χαλκιδική.

Το ταξίδι του 50χρονου ξεκίνησε πρώτο αλλά έμελλε να είναι και το στερνό, αφού δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στον προορισμό του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Αθήνα λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας (1/7/2019).

Ξεψύχησε ενώ έτρωγε…

O 50χρονος όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα του ξεκίνησε αμέσως από την Χαλκιδική για να επιστρέψει στην Αμαλιάδα.

Αρχικά μετέβη με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τους οικείους του, εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη σε Νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.

Όπως διαπιστώθηκε είχε ανέβει λίγο η πίεσή του, του χορηγήθηκε σχετική φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε από το Νοσοκομείο με προορισμό την Αθήνα.

Εκεί τον περίμενε ένας φίλος ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στην Αμαλιάδα για να μην ταλαιπωρηθεί με το λεωφορείο.

Ο 50χρονος το δέχτηκε και πριν ξεκινήσουν για την Αμαλιάδα κάθισαν σε ταβέρνα για να τσιμπήσουν κάτι, αναμένοντας επίσης έναν φίλο που ήθελε να συλλυπηθεί τον 50χρονο. Όμως δεν πρόλαβε…

Όταν ο φίλος έφθασε στην ταβέρνα και τον αντιλήφθηκε ο 50χρονος, σήκωσε το ποτήρι του για να τον χαιρετήσει και πριν προλάβει να του μιλήσει σωριάστηκε στο πάτωμα.

Οι φίλοι του και οι θαμώνες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η αρχική εκτίμηση είναι ότι ο 50χρονος υπέστη αρχικά βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εν συνεχεία ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την νεκροψία- νεκροτομή.

Διπλό χτύπημα

Η τραγική είδηση του θανάτου του έσκασε σαν βόμβα στην Αμαλιάδα και οι συγγενείς του υπέστησαν σοκ από το διπλό χτύπημα που δέχτηκε η οικογένεια σε λιγότερο από 24 ώρες.

Όσοι πληροφορούνταν τον απροσδόκητο χαμό του 50χρονου έτρεχαν στο σπίτι της οικογένειας για να δουν εάν είναι αλήθεια, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τα κακά μαντάτα.

Η κηδεία του 80χρονου πατέρα της οικογένειας είχε προγραμματιστεί για σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λάττα Πηνείας, ωστόσο αναβάλλεται καθώς η οικογένεια αποφάσισε να κηδέψει μαζί πατέρα και γιο.

Αναμένεται η νεκροτομή του 50χρονου προκειμένου να προγραμματιστεί η κηδεία και των δύο.

Με πληροφορίες από το patrisnews.com

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανείς εικόνες στο Μεξικό: «Βούλιαξε» ολόκληρη πόλη (vid)

«Καμίνι» η Ελλάδα - Πότε και πού θα «χτυπήσει» ο καύσωνας - Δείτε τον χάρτη

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις