Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το σπαρακτικό «αντίο» του Δημήτρη Σταρόβα - Ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής

Newsbomb

Απαρηγόρητος για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου.

Τον έχουμε συνηθίσει να προκαλεί γέλιο στο κοινό που τον παρακολουθεί. Αυτή τη φορά όμως το κοινό δάκρυσε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή του θεάτρου, αφιερώνοντας την παράσταση στον φίλο του που «έφυγε» νωρίς, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το βίντεο ανέβασε στο Instagram ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το οποίο το συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου… έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, και θα ζήσουμε και άλλα τόσα πρώτα ο Θεός… δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει… και χθες έκλαψε για τον φίλο του τον Λαυρέντη… με έκανες και έκλαψα και εγώ αδερφέ μου… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ».

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook.

Παράλληλα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αγαπημένου τραγουδοποιού

Ο τραγουδοποιός ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξοχικό του στον Πτελεό Μαγνησίας, τα ξημερώματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το προηγούμενο βράδυ, ο τραγουδοποιός είχε πραγματοποιήσει συναυλία στο Βόλο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ένιωσε αδιαθεσία και στις 06:30 μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου.

Ήταν όμως αργά. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.

Συγκλονίζουν οι γείτονες του αγαπημένου καλλιτέχνη - «Έφυγε άδικα»

Η γειτονιά όπου διατηρούσε το εξοχικό του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στον Πτελεό Μαγνησίας, ξύπνησε από τις φωνές της κόρης του.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ένας από τους γείτονες του καλλιτέχνη που έφυγε νωρίς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κόρη του ήταν αυτή που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr.

«Άκουσα μια φωνή γυναικεία, να φωνάζει βοήθεια, βοήθεια, σώστε με! Εκείνη την στιγμή πεταχτήκαμε έξω με τη γυναίκα μου και τη βρήκαμε στον δρόμο! Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε ο πατέρας μου δεν είναι καλά. Μετά από λίγο, βλέπω το κορίτσι να προσπαθεί να τον επαναφέρει. Πήγα κι εγώ από πάνω του να κάνω τεχνικές πάνω στο στήθος του. Βγήκανε κι οι γείτονες από τα άλλα σπίτια, προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει! Έφυγε άδικα. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονάς του.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Νοvartis: Άρχισε την κατάθεσή του ο Αντώνης Σαμαράς - Τι θα υποστηρίξει