Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία - ΣΟΚ: Δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα για το Μάτι (vid)

Newsbomb

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του πραγματογνώμονα  για την πυρκαγιά στο Μάτι ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιγράφει πώς κάποιοι επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα προκαλώντας βλάβη στη μηχανή του.

Ο Δημήτρης Λιότσιος είναι ο δικαστικός πραγματογνώμονας, διορισμένος από την εισαγγελία για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κ. Λιότσιος εξήγησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, πως σήμερα ζει από καθαρή τύχη καθώς έφυγε από τον δρόμο όταν επέστρεφε με τη μηχανή του στο σπίτι του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η έκπληξη του ήταν μεγάλη όταν οι μηχανικοί του αποκάλυψαν ότι κάποιοι είχαν πειράξει το παξιμάδι που στερεώνει τον πίσω τροχό.

«Ξαφνικά άρχισα να χάνω τον έλεγχο της μηχανής. Είχε πέσει όλη η αλυσίδα κάτω» περιγράφει ο επιπυραγός και πραγματογνώμονας για το Μάτι, Δημήτρης Λιότσιος, σημειώνοντας: «Το παξιμάδι αυτό συγκρατεί όλο τον τροχό. Όταν χαλαρώσει το συγκεκριμένο παξιμάδι, ο τροχός μετακινείται και αυτομάτως φεύγει η αλυσίδα από τη θέση της»

Μηνυτήρια αναφορά για τη δολιοφθορά στη μηχανή του πραγματογνώμονα

Ο επιπυραγός κατέθεσε χθες, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, μηνυτήρια αναφορά προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολιοφθορά στη μηχανή του.

«Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός ή κατασκευαστικό σφάλμα αλλά ανθρώπινη παρέμβαση κάποιου που είχε σκοπό να βλάψει τον εντολέα μας. Όσοι ήθελαν να βλάψουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρουν ότι μπορεί να έχουν αφήσει και ίχνη» υπογράμμισε ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος του πραγματογνώμονα και αντιπρόεδρος του ΔΣΑ.

Το ατύχημα συνέβη στις 3 Μαρτίου. Ο δικαστικός πραγματογνώμονας συγκέντρωσε και παρέδωσε στις αρχές όλο το υλικό που αποδείκνυε ότι κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα.

«Όλα περνούν από το μυαλό μου και όλα θα ερευνηθούν» κατέληξε ο επιπυραγός.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star στο βίντεο στην αρχή του άρθρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Σοκάρει η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για την νύχτα της δολοφονίας της