Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στον Έβρο: Τούρκοι φέρονται να οδηγούν στα σύνορα και «ποινικούς»

Newsbomb

Μια διαφορετική διάσταση στην κρίση που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μεταξύ των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που έχουν μεταφερθεί από τους Τούρκους στον Έβρο, βρίσκονται και «ποινικοί».

Κορυφαία κυβερνητική πηγή ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι Τούρκοι έχουν ανοίξει τις τελευταίες ώρες κλειστά κέντρα όπου κρατούνται πρόσφυγες και μετανάστες με παραβατική συμπεριφορά και με πούλμαν τους μεταφέρουν στα σύνορα με την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο στην παραπάνω gallery

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η ένταση στη μεθόριο του Έβρου με χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα και τις ενισχυμένες δυνάμεις της αστυνομίας και της συνοριοφυλακής να προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με τον ANT1, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φτάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τη συνοδεία στρατιωτικών οχημάτων.

Μάλιστα, στις 17.30 το απόγευμα του Σαβάτου μια ομάδα μεταναστών έκοψε τον φράχτη σε κοντινή απόσταση από το φυλάκιο των Καστανεών με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος.

Άμεσα επενέβησαν δύο ελαφρά, τροχοφόρα ανιχνευτικά οχήματα του στρατού (VBL) και οι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων με τη βοήθεια της αστυνομίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Η 40χρονη που νοσεί στην Αθήνα «έσπασε» τη σιωπή της - Τι είπε για την περιπέτειά της

Σκύλος εντοπίστηκε με κοροναϊό - Ο φόβος των επιστημόνων