Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Μετά την καρότσα της Πρωτοψάλτη, το... βανάκι με τα κλαρίνα - Δείτε το βίντεο

Newsbomb

Μετά την καρότσα της Πρωτοψάλτη, έχουμε το βανάκι με τα κλαρίνα - Η «μετα-καραντίνα» εποχή θέλει διασκέδαση - Δείτε το βίντεο 

Στην μετά καραντίνα εποχή ένας τομέας που μέχρι τώρα φαίνεται να μην εντοπίζεται από τα ραντάρ του κυβερνητικού σχεδιασμού και ας είναι η δραστηριότητα των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτόν συνυφασμένη με την ψυχαγωγία του Ελλήνων κατά την θερινή περίοδο και όχι μόνο είναι αυτός των δημοτικών πανηγυριών.

Ο λόγος για τους ανθρώπους, που κρατάνε όρθια την ελληνική παράδοση, τους δημοτικούς τραγουδιστές και οργανοπαίκτες, μέσα από τα χιλιάδες πανηγύρια που διεξάγονται στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Και επειδή φως στο τούνελ δεν βλέπουν μέχρι τώρα, καθώς το πιθανότερο σενάριο είναι φέτος να μην επιτραπούν πουθενά τα υπαίθρια και ανοιχτά λαϊκά γλέντια, δηλαδή τα πανηγύρια, για να μη τους πάρει η άσχημη αυτή κατάσταση από κάτω επινοούν διάφορες συμβολικές κινήσεις καλοπροαίρετης διαμαρτυρίας με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού και χιούμορ.

Όπως αυτό που θα δείτε παρακάτω με πρωταγωνιστή τον γνωστό καλλιτέχνη από το χώρο του δημοτικού τραγουδιού Γιάννη Κατσίγιαννη, ο οποίος με την ορχήστρα του έστειλαν το δικό τους μήνυμα διαμαρτυρίας.

Δείτε το βίντεο