Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση βιτριόλι - Ντοκουμέντο: Όσα είπε η 35χρονη με την εταιρεία ταξί

Newsbomb

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της βασικής ύποπτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στη συνομιλία είναι ελαφρώς αλλοιωμένη η φωνή. Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στο παραπάνω βίντεο

Όπως μετέδωσε το Star, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί, προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

«Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις Αρχές» αποκάλυψε στο Star, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Δημήτρης Μπήτας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

Η κατάθεση του πρώην της Ιωάννας και της 35χρονης για την επίθεση

Την ίδια ώρα, ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο προκαλεί η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης.

Όπως προκύπτει, η φερόμενη ως δράστης νόμιζε ότι ο 40χρονος την απατά με το θύμα, εξαιτίας ενός αιτήματος φιλίας και κάποιων μηνυμάτων στο Facebook, την ίδια ώρα που ο ίδιος, όπως λέει, δεν είχε καν σταθερή σχέση μαζί της.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την κατάθεση του 40χρονου και την κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην της Ιωάννας και της 35χρονης για την επίθεση