Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες σοκ στο Μουζάκι - Καταστράφηκε το Κέντρο Υγείας, κατέρρευσε δρόμος

Newsbomb

Φονικό ήταν το πέρασμα του κυκλώνα Ιανού από την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς στοίχισε τη ζωή σε έναν κτηνοτρόφο που αγνοούνταν από την Παρασκευή στην περιοχή. Την ίδια ώρα στο Μουζάκι, το χωριό που χτυπήθηκε σφοδρά από την κακοκαιρία, συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό.

Η πόλη της Καρδίτσας, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος, δέχθηκε τεράστιες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα δρόμοι και σπίτια να πλημμυρίσουν με το ύψος του νερού να φτάνει και το ένα μέτρο.

Επίσης, στον οικισμό «Μαύρικα», όπως και σε άλλα χωριά του δήμου Καρδίτσας, όλη τη νύχτα βρίσκονταν σε εξέλιξη προσπάθειες διάσωσης πολιτών. Υπάρχουν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, ενώ απειλούνται και άλλες περιοχές του δήμου από την μετακίνηση τεράστιων ποσοτήτων νερού.

Στον δήμο Μουζακίου, μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου κατά μήκος του ποταμού Πάμισου έχει καταρρεύσει, γκρεμίζοντας και ένα κομμάτι του Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Η κατάσταση, σύμφωνα με τον κ. Νούσιο συνεχίζει να παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς ο φόβος αυξάνεται με τις υπερχειλίσεις ποταμών και χειμάρρων.

Ενώ, ιδιαίτερα σημαντική ζημιά έχει υποστεί η νέα γέφυρα που συνδέει την πόλη με την Καρδίτσα.

Η παλαιά γέφυρα που δεν χρησιμοποιούνταν παρά μόνο από πεζούς έχει υποστεί καθίζηση.

Βρέθηκε το όχημα της αγνοούμενης που παρασύρθηκε στο Μουζάκι

Το μεσημέρι του Σαββάου πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Πάμισου ποταμού χθες βράδυ στο Μουζάκι, στην περιοχή των παλιών σφαγείων. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο κατέφθασε η Διοικητής Αστυνόμος Παλλάντζα Κωνσταντίνα με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου.

Το αυτοκίνητο της αγνοούμενης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr