Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανέστης Βλάχος: Ξεσπά ο γιος του για τη διαθήκη - «Είναι πλαστή» (vid)

Newsbomb

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής ξέσπασε ξανά για την εγκυρότητα της διαθήκης του πατέρα του, στρέφοντας τα βέλη του προς την δεύτερη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού.

«Δεν είναι καν τα γράμματα του πατέρα μου. Ούτε η γραφή, ούτε το συντακτικό. Καμία σχέση δεν έχει με παλαιότερα κείμενα του πατέρα μου», τόνισε ο Ηρακλής Βλάχος, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». O δικηγόρος του γιου του ηθοποιού, επεσήμανε πως θα πρέπει να οριστεί γραφολόγος και να γίνει η εξέταση γράμμα με γράμμα από τα χειρόγραφα που υπάρχουν.

«Δε μπορώ να ξέρω ποιος το έχει συγγράψει αυτό το κείμενο. Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από την άλλη πλευρά. Η σχέση μου με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα μου ήταν ανύπαρκτη. Η σχέση μας ήταν πάντα κακή γιατί έχουμε πολύ διαφορετική φιλοσοφία και είμαι περήφανος που δεν έχω την ίδια φιλοσοφία με αυτό το άτομο. Πέρα από κάποιες γιορτές που κατ’ ανάγκη την ανεχόμουν δίπλα μου, δεν είχα καμία σχέση μαζί της. Δε μπορούσα να πω τίποτα παραπάνω από μια καλημέρα», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο ο Ηρακλής Βλάχος είπε: «Τα προβλήματα όλα στη σχέση μου με τον πατέρα μου ξεκινούσαν πάντα από τη σχέση του με αυτή τη γυναίκα. Όλα γινόντουσαν από εκείνη την πλευρά… Τον πατέρα μου πάντα τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ακόμα».

«Η διαθήκη δεν έχει συνταχθεί από τον πατέρα μου. Θέλω να πω ότι δεν αμφισβητώ την απόφαση του πατέρα μου, αμφισβητώ ότι αυτή είναι απόφαση του πατέρα μου (...) Αυτή είναι μια διαθήκη που δεν την έχει γράψει ο πατέρας μου», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανέστης Βλάχος: Άνοιξε η διαθήκη του – Δικαστικό αγώνα προαναγγέλλει ο γιός του