Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μάγγας: Η επική εμφάνισή του σε καμπαναριό εκκλησίας στην Ηλεία (vid)

Newsbomb

Χαμό είχε προκαλέσει ο Γιώργος Μάγγας με την εμφάνισή του σε πανηγύρι στα Διάσελα της Ηλείας το 2017

Ο βιρτουόζος του κλαρίνου τον Αύγουστο του 2017 είχε εμφανιστεί στο πανηγύρι του χωριού Διάσελα της Ηλείας, που συγκεντρώνει κόσμο από τα γύρω μέρη, μαγεύοντας τους πάντες με το κλαρίνο του.

Ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε από το καμπαναριό της εκκλησίας με τους θαμώνες να πέφτουν εκστασιασμένοι από την μουσική και τον ήχο του κλαρίνου στο έδαφος.

Ο Μπιμπίλας «πέθανε» τον Γιώργο Μάγγα

Ο Γιώργος Μάγγας ζει.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας ζητάει συγγνώμη για τη λάθος είδηση του θανάτου που μετέδωσε.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε γράψει για τον δήθεν θάνατο του διάσημου κλαριντζή:

«Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο βιρτουόζος του κλαρίνου κ βασιλιάς των πανηγυριών, ο υπέροχος Γιώργος Μάγκας! Τον γνώρισα σε μια περιοδεία μας με τον Γιάννη Μόρτζο πριν 20 χρόνια στα Γιάννενα σε μια ταβερνούλα και μου είπε μαζί με την υπέροχη σύντροφο του την Τζούλη, ότι με αγαπούν και με θαυμάζουν. Γίναμε φίλοι! Μας κάλεσε όλο τον θίασο στο πανήγυρι κ όταν μπήκαμε όπως μας είδε, είπε με την ωραία φωνή του, καλωσορίζω τον θίασο του αγαπημένου μου Σπύρου Μπιμπίλα.. Δεν ήξερα πως να το μαζέψω, γιατί εγώ απλά συνεργαζόμουν με τον θίασο του Γιάννη Μόρτζου… Γελάσαμε τόσο πολύ… Καλό ταξίδι υπέροχε Γιώργο Μάγκα, θα μας λείψεις πολύ… Κουράγιο Τζούλη».