Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Η Διευθύντρια του Newsbomb.gr, Αμαλία Κάτζου, μιλά στον Alpha για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα Τέμπη

Newsbomb

Κορυφώνεται το δράμα για πολλές οικογένειες που οι δικοί τους επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Συγκλονίζει η αποκάλυψη από το «Newsbomb.gr».

Τραγικές είναι οι εξελίξεις, σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο αριθμός των νεκρών και των αγνοούμενων, αυξάνεται διαρκώς.

Μόλις πέντε ημέρες είχε αναλάβει υπηρεσία ο κατηγορούμενος για την τραγωδία των Τεμπών, σταθμάρχης Λάρισας, σύμφωνα με τη σοκαριστική αποκάλυψη του δικηγόρου Στέφανου Πατζαρτζίδη στο Newsbomb.gr.

Η Διευθύντρια του Newsbomb.gr Αμαλία Κάτζου το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε, ο συνήγορός του, ο κατηγορούμενος το προηγούμενο διάστημα εργαζόταν σε μικρούς σταθμούς, είχε λάβει την πιστοποίησή του τον Ιανουάριο και πριν πέντε ημέρες, μέσα δηλαδή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ανέλαβε υπηρεσία που θεωρείται από τις πιο δύσκολες και κομβικές του σιδηροδρομικού δικτύου.

Mία συγκλονιστική αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας από το Newsbomb.gr το πρωί της Παρασκευής σχετικά με τον σταθμάρχη της Λάρισας ο οποίος κατηγορείται για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί από την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2023 είχε αναλάβει υπηρεσία μόλις πέντε ημέρες πρίν σύμφωνα με τη σοκαριστική αποκάλυψη του δικηγόρου Στέφανου Πατζαρτζίδη στο Newsbomb.gr.

Όπως ανέφερε, ο συνήγορός του, ο κατηγορούμενος το προηγούμενο διάστημα εργαζόταν σε μικρούς σταθμούς και είχε λάβει την πιστοποίησή του τον Ιανουάριο και πριν πέντε ημέρες, μέσα δηλαδή στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ανέλαβε υπηρεσία που θεωρείται από τις πιο δύσκολες και κομβικές του σιδηροδρομικού δικτύου.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στα Προπύλαια «για τα παιδιά που χάθηκαν στη Λάρισα»

Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» – Το τελευταίο story των διδύμων στο τρένο πριν την τραγωδία (pics)

Τέμπη - Tσαπανίδου: Τέσσερα ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο Μητσοτάκης