ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση «Πυρπολητής 2014»

Newsbomb

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βίντεο από τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής» που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη (30/10/2014).

Στην εντυπωσιακή άσκηση συμμετείχαν με μέσα και προσωπικό και οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ την παρακολούθησαν από κοντά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Σόλτενμπεργκ.

Η διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νήσου Πλατειάς και την παρακολούθησαν ακόμα η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια και την ικανοποίησή του για το επίπεδο ετοιμότητας των στρατιωτικών που συμμετείχαν στην άσκηση, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωσταράκος έδωσε οδηγία να δοθεί σε όλους όσοι συμμετείχαν στο γυμνάσιο πέντε μέρες τιμητικής άδειας.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved