Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από την Πρυτανεία δημοσίευσαν οι καταληψίες

Newsbomb

Στο φως της δημοσιότητας έφεραν οι καταληψίες του κτηρίου της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ βίντεο, στο οποίο καταγράφεται ο χώρος, σε μία απάντηση για τις καταγγελίες περί φθορών και βανδαλισμών.

Οι καταληψίες αναφέρουν πως αυτό το βίντεο, το οποίο ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουστικού χώρου, αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό από πότε είναι οι συγκεκριμένες εικόνες, αλλά ούτε και είναι γνωστό σε τι κατάσταση είναι οι υπόλοιποι χώροι της Πρυτανείας.

Την ίδια στιγμή, οι καταληψίες κάνουν λόγο για προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος.

«Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό», αναφέρουν οι καταληψίες.