Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Έξω από το Υπουργείο Εργασίας οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra» (pics+vids)

Newsbomb

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, για πολλοστή φορά σήμερα, Δευτέρα (18/07/2016), οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra» έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από τη διαμαρτυρία

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο συνεχίζουν τον αγώνα τους εδώ και 45 ημέρες, με σκοπό την πλήρη εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, καθώς και άλλων κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων. Παράλληλα, ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους.

Όπως λένε οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους, «είμαστε εδώ 45 ημέρες απέναντι στις επιλογές της εργοδοσίας και της κυβέρνησης που μας θέλουν απλήρωτους, χωρίς δικαιώματα και δε δίστασαν να μας πετάξουν στο δρόμο. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση βάζει πλάτες στους εργοδότες μιλώντας για "δίκαιη ανάπτυξη" και "αλλαγή σελίδας" εμείς νιώθουμε στο πετσί μας τι σημαίνει η ανάπτυξη τους με το να είμαστε 231 εργαζόμενοι στο δρόμο, απλήρωτοι, με αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το αύριο».

Εκπρόσωποι των εργαζομένων του ξενοδοχείου έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.