Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Τσαγκάρης: Βίντεο - ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία στο Μοσχάτο

Newsbomb

Βασίλης Τσαγκάρης: Αποκαλυπτικά βίντεο έρχονται στο φως από το σημείο του εγκλήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Βίντεο που δείχνουν καρέ καρέ όσα συνέβησαν στο Μοσχάτο, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, εξασφάλισε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Σε αυτά διακρίνονται οι διασώστες που καταφέρνουν να μπουν από το μισοανοιγμένο ρολό του πρακτορείου ΟΠΑΠ, όπου έγινε το φονικό, προκειμένου να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο 47χρονο θύμα του Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, η στιγμή που τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο αλλά και οι κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Τραυματιοφορείς μεταφέρουν το θύμα στο ασθενοφόρο:

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος:

Εν τω μεταξύ ενώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα Δευτέρα (27/03) ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης.

Μιλώντας στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο Βασίλης Τσαγκάρης κατέθεσε -σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»- μεταξύ άλλων τα εξής: «Μπήκε μέσα στο πρακτορείο και άρχισε να με βρίζει. Μου φώναζε ότι είμαι ανίκανος να έχω σεξουαλικές επαφές γιατί είμαι ανάπηρος, ότι επειδή είμαι καθηλωμένος δεν με υπολογίζει καμία γυναίκα. Ούρλιαζε ότι είμαι ανίκανος».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την κατάθεση του Παραολυμπιονίκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε τέσσερις φορές και σκότωσε την περασμένη Παρασκευή (24/03) τον 47χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Πειραιά, μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Το Σάββατο (25/03), ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης