Τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της περνά η 19χρονη Ειρήνη από τη Μυτιλήνη στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, όπου κρατείται από το Νοέμβριο μετά τη σύλληψή της με κοκαΐνη.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ένα νέο στοιχείο, το οποίο αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου στο STAR, ίσως ανοίξει μία χαραμάδα ελπίδας για την 19χρονη Ειρήνη, που εδώ και ένα μήνα αντικρίζει μόνο το ψυχρό κελί της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, αμέσως μετά τη σύλληψη του μοντέλου, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της στο Facebook και διέγραψαν παλιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους η Ειρήνη.

231C40811BC5C8787CB9C000A7B3F2DE

Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσε το σακίδιο με την κοκαΐνη.

Η κίνηση που πρόδωσε τους ενόχους

«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η εξέλιξη αυτή, η οποία μπορεί να αφήσει ηλεκτρονικά ίχνη, θεωρείται κομβική για την έρευνα, καθώς η Interpol αναζητά ήδη τον άνθρωπο που της έδωσε, εν αγνοία της όπως λέει, τα ναρκωτικά.

«Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών», συμπλήρωσε ο συνήγορός της.

«Αρχές Ιανουαρίου η Ειρήνη καταθέτει επισήμως τα ονόματα όσων την ενέπλεξαν»

Στις αρχές του νέου χρόνου η Ειρήνη θα εξεταστεί επισήμως από τις Αρχές του Χόνγκ Κόνγκ και τότε θα καταθέσει όλα τα ονόματα των προσώπων που την ενέπλεξαν στην υπόθεση .

Αρχές Ιανουαρίου ενδεχομένως θα ταξιδέψουν και οι γονείς της στο Χόνγκ Κόνγκ για να τη δουν από κοντά.