Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις: Τι «δείχνει» το κινητό της Ειρήνης - Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύντροφός της

Newsbomb

Καταιγιστικές εξελίξεις – Οι αστυνομικοί «ξεκλείδωσαν» το Viber της άτυχης 44χρονης μητέρας –«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη» - Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλαν στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου που έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση - Τι αποκαλύπτει ο γιατρός πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, ο οποίος «σπάει» τη σιωπή του - Η μυστηριώδης συνάντηση της Ειρήνης με δύο άνδρες λίγο πριν βρεθεί νεκρή

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη. Τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

«Ξεκλείδωσαν» το Viber στο κινητό της

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη μέσω της εφαρμογής Viber. Η εφαρμογή «ξεκλειδώθηκε» από τις Αρχές μέσω υπολογιστή, αποκαλύπτει το Star.

Για τους αστυνομικούς ήταν σημαντικό να ανοίξει το Viber, καθώς είχαν την πληροφόρηση ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε επιλέξει τη συγκεκριμένη εφαρμογή για τις επαφές της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν βρει πολλά μηνύματα σε συγκεκριμένα πρόσωπα και έχουν εστιάσει τις έρευνες στα όσα έχουν ειπωθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές εξετάζουν αν κάποιο πολύ κοντινό της πρόσωπο διατηρεί ένα μικρό σπίτι σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη μητέρα.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

«Η Ειρήνη δολοφονήθηκε»

Τα τρία παιδιά και ο αδερφός της άτυχης Ειρήνης κινούν γη και ουρανό για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στη Ρηνούλα τους. Όρισαν μάλιστα δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτήματα που δεν συνάδουν με την χειροτεχνία της αυτοκτονίας, οδηγούν στην ανθρωποκτονία και μάλιστα με δόλο. Τι έγινε με το κινητό της και πώς συνάδει να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και λίγο πριν να παίρνει γλυκά για την γιορτή της κόρης της;», λέει στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη»

Ένα μήνυμα στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου που έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση, ανατρέπει τα δεδομένα.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η Ειρήνη είχε δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

«Λάβαμε ένα μήνυμα, το έχω στείλει στην ασφάλεια που έλεγε την Ειρήνη την έφαγε ο τάδε ο γιατρός μαζί με μια φιλενάδα του Ρωσίδα. Της πήραν 100.000 ευρώ και την έβγαλαν από τη μέση», λέει ο Κώστας Σπύρου.

Μαρτυρία κλειδί: «Είδα την Ειρήνη να τσακώνεται με δύο άνδρες πριν εξαφανιστεί»

Νέα μαρτυρία δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση: «Eίδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά, φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει πίσω. Της είπε «Μπες μέσα μωρή κ…»!

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Ο γιατρός πρώην σύντροφος της 44χρονης σπάει τη σιωπή του

Σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου της άτυχης 44χρονης μητέρας ο γιατρός και πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο γιατρός, ο οποίος επέστρεψε στα καθήκοντά του, αποκαλύπτει πως δεν έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση και δηλώνει «καθαρός».

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους» υποστήριξε μιλώντας στο Star. «Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Ωστόσο, πολλά είναι ακόμα τα αναπάντητα ερωτήματα. Τι συνέβη τελικά στην Ειρήνη Λαγούδη; Αυτοκτόνησε ή την σκότωσαν; Και αν τη δολοφόνησαν ποιοι και γιατί την ήθελαν νεκρή;