Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Στο βυθό της λίμνης το μυστικό του θανάτου της (vid)

Newsbomb

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης ψάχνει απαντήσεις - Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδημπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.

Μια άγνωστη στις Αρχές μαρτυρία και η υποβρύχια έρευνα στη λίμνη Τριχωνίδα μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί για αποκαλύψεις γύρω από το θάνατο της 44χρονης.

Αστυνομικός την είχε δει στη Νέα Μάκρη να διαπληκτίζεται με δύο άντρες λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της, σύμφωνα με δικηγόρους και ερευνητές της οικογένειάς της.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα ειδικό συνεργείο προκειμένου να ελέγξει τις όχθες αλλά και τον πυθμένα για τυχόν στοιχεία που συνδέονται με την 44χρονη. Ένα από αυτά που αναζητούν είναι και το εξαφανισμένο κινητό της τηλέφωνο.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να προσέλθει στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και να δώσει κατάθεση.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ALPHA.