Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποφάς: «Δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα ο Καμμένος να σηκώσω τη γαλανόλευκη» (vid)

Newsbomb

Ανθρωποφάς | Ειδήσεις: Παρέμβαση για την πράξη που έκαναν προ ημερών οι τρείς νεαροί Έλληνες, να αναρτήσουν ελληνικές σημαίες στη νήσο Μικρός Ανθρωποφάς και σε άλλες τέσσερις βραχονησίδες κοντά στους Φούρνους, έκανε την Πέμπτη (19/04/2018) ο θείος του Χαράλαμπου Τσαγαλά.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τη δήλωση του Νίκου Μαρούδα

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, ο Νίκος Μαρούδας σχολίασε το περιστατικό και αναρωτήθηκε: «Ποιος θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα να σηκώσω τη σημαία;».

«Κανείς δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να σηκώσω τη γαλανόλευκη, ούτε ο Πάνος Καμμένος», πρόσθεσε ο κ. Μαρούδας.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη (18/04/2018), ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής: «[...] Οταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου πρέπει να διασφαλίσει ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις ένοπλες δυνάμεις ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του και μέχρι το τέλος. Το να πάρεις μια βάρκα και να πεις τώρα που είναι Πάσχα ας βάλουμε στην τάδε βραχονησίδα μια σημαία και ας τρέχει μετά το φυλάκιο να το υπερασπιστεί. Την υπερασπιζόμαστε βεβαίως και θα υπερασπιστούμε όποια σημαία όπου κι αν είναι, αλλά η προβολή της εθνικής κυριαρχίας δια του συμβόλου είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει και τη δυνατότητα εν συνεχεία να μπορέσει να τη στηρίξει».

Διαβάστε επίσης: