Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι - «Κουράγιο»: Συγκλονίζει η αδερφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη - Θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη

Newsbomb

Φονική πυρκαγιά –Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εθνική τραγωδία με τις φωτιές στην ανατολική Αττική.

«Κουράγιο»! Αυτή είναι η λέξη που αποτυπώνεται από τα χείλη της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής (10/08/2018) στον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, αδερφή του θύματος, η οικογένεια ετοιμάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

thima

«Δεν ξέραμε για μία εβδομάδα πού είναι ο αδερφός μου»

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία» ανέφερε η αδερφή του άτυχου άνδρα, ενώ εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες στους υπεύθυνους της τραγωδίας.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν από την κίνηση ενός ανθρώπου που έβαλε φωτιά σε κλαδιά και ξερόχορτα σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω; … Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πώς μπορώ να σχολιάσω;».

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη συγκλονίζει όμως και με το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που τραυμάτισε σοβαρά η φωτιά.

«Κουράγιο, υπομονή. Μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί όσοι είναι στο νοσοκομείο».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις δραματικές εξελίξεις στη φονική πυρκαγιά

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή στους θυελλώδεις ανέμους – Τι να γνωρίζετε πριν ταξιδέψετε