Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: «Την βιντεοσκοπήσαμε...»

Newsbomb

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, αναφορικά με τη βιντεοσκόπηση του βιασμού της φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2017 από τρεις νεαρούς.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες του βιασμού, ηλικίας 19 έως 22 ετών, αρνούνται πως επρόκειτο για βιασμό και υποστηρίζουν ότι υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της Ελένης στη σεξουαλική πράξη, σύμφωνα με το Star.

Ο ένας εκ των τριών υπόπτων, ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο, μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο 19χρονος, ο οποίος κλήθηκε από την ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση, ισχυρίστηκε πως μετά από το περιστατικό, η Ελένη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Οι αρχές θα εξετάσουν και τους γονείς του 19χρονου για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Επίσης, σημειώνεται πως ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ωστόσο, η ίδια η ανακρίτρια διορίζει ήδη ανεξάρτητο τεχνικό πραγματογνώμονα προκειμένου να κάνει έλεγχο και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τοπαλούδη: Σοκάρουν οι φερόμενοι δράστες για το βιασμό της φοιτήτριας

Απόκαλυψη - σοκ: Ο 19χρονος Αλβανός απειλούσε την Ελένη Τοπαλούδη με ροζ βίντεο

Ελένη Τοπαλούδη - Ξεσπάει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας: «Δεν ντρέπονται»;