ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ελένη Τοπαλούδη: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα - Επικοινώνησε με γνωστό δικηγόρο

Ελένη Τοπαλούδη: Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη μετά το έγκλημα - Επικοινώνησε με γνωστό δικηγόρο

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίζει να σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς συνεχώς έρχονται στο «φως» νέα στοιχεία για την δράση των δύο κατηγορουμένων.

Αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτουν το παρελθόν των δραστών καθώς και όσα έκαναν μετά τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Ελένης.

Οι 47 κλήσεις του Ροδίτη αμέσως μετά το έγκλημα

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Star, από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο, προκύπτει ότι από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του, από το οποίο έγιναν 42 κλήσεις.

Αντίθετα, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του. Τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος που φέρεται να επικοινώνησε με τον Ροδίτη

Ο δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, πήγε την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη (από το οποίο τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος). Συγκεκριμένα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι είχαν επικοινωνία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση. Η υπόθεση αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.

Μαρτυρία-φωτιά για τον Ροδίτη

Μία μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά... της υπόθεσης.

Φίλος του Ροδίτη απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Το «ορφανό» DNA

Οι έρευνες εντόπισαν και ένα ορφανό DNA. Αυτό, δημιούργησε υποψίες, ότι το μοιραίο βράδυ μπορεί να ήταν και κάποιος άλλος στο σπίτι που ξεκίνησε το φονικό.

Το στοιχείο αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση, με τις Αρχές να ερευνούν το ποιος μπορεί να ήταν μαζί με τους δύο νεαρούς δολοφόνους αλλά και το ρόλο που ενδεχομένως είχε στο φρικτό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία μητέρας και κόρης που χάθηκαν στο Γεροπόταμο

Τραγωδία στην Κρήτη: Η αδικοχαμένη οικογένεια και ένα μωρό που δεν θα γνωρίσει τους γονείς του

Απεργία Μέσα Μεταφοράς: Πότε θα μείνει χωρίς τρένα η Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις